top of page

Herken jij dit?

Je hebt een prima leven met werk, studie en/of een druk gezinsleven. Je hebt een fijne kring met vrienden en familie en leuke sociale activiteiten.

Kortom, op het eerste gezicht is er niet zoveel aan de hand. Toch speelt er onder de oppervlakte iets waardoor je niet optimaal van je leven kunt genieten.

Je bent ontevreden over je lichaam en je gewicht. 

Je hebt al meerdere malen geprobeerd om af te vallen. Misschien heb je al verschillende diëten geprobeerd. Soms val je af maar ondanks alle goede voornemens lukt het nooit om het gewicht er lange tijd af te houden!    

Het enige wat het heeft opgeleverd is een hoop gedoe rondom eten:

 

  • Je bent altijd op dieet, aan het lijnen of het volgende plan aan het bedenken om dit keer écht af te vallen.

  • Ondanks dat je wilt afvallen heb je eetbuien, je eet stiekem of veel te veel en je voelt je machteloos om dat te stoppen.

  • Je voelt je schuldig en schaamt je vreselijk omdat het wéér niet gelukt is om het dieet vol te houden, terwijl je het nog zo had voorgenomen! 

  • Je bent een echte emotie-eter.

  • Je lichaam voelt niet goed en bent je er steeds bewust van. Foto’s en spiegels zijn jouw vijand. 

  • Je bent in je hoofd de hele dag bezig met eten en alle eet-regels waar je je aan moet houden. Zo vermoeiend!

  • Je bent het helemaal zat dat lijnen je leven zo in beslag neemt.

 

Misschien lucht het je al een beetje op als ik je vertel dat je niet de enige bent die deze worsteling ervaart. En misschien nog meer als je hoort dat het niet aan jou ligt!

 

Ik kan jou helpen om af te rekenen met het chronisch lijnen, je eetbuien en negatieve lichaamsbeeld. Het is mogelijk om op een ontspannen manier met eten om te gaan. Te genieten van het leven en thuis te komen in je lichaam.

 

Vul onderstaand contactformulier in of stuur een mail naar lovejelijf@gmail.com als je interesse hebt om daar meer over te horen. We kunnen een vrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek inplannen waarin ik al jouw vragen kan beantwoorden en je vertel wat ik voor je kan betekenen

Stop met lijnen en start met leven!

Love je Lijf!

18115802560187599_edited.jpg
bottom of page